Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g146g292kcal29.2g0g19g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)4.5g31kcal0g0g3.4g0g
Perunasipulisekoitus 500g73g50kcal1.2g10.9g0.1g0g
Suolapähkinä 2g12kcal0.5g0.2g1g0.2g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow238g95kcal5g16.2g1g7.1g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana942g1033kcal72.8g55.4g56.6g14.6g
Valittu annoskoko471g517kcal36.4g27.7g28.3g7.3g
Annoskoko puolitettuna236g258kcal18.2g13.9g14.2g3.7g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722