Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g293g585kcal58.5g0g38g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)9g61kcal0.1g0.1g6.8g0g
Perunasipulisekoitus 500g146g100kcal2.3g21.8g0.1g0g
Suolapähkinä 4g24kcal1g0.4g2g0.3g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow476g190kcal10g32.4g1.9g14.3g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1888g2071kcal145.8g111g112.6g29.2g
Valittu annoskoko944g1036kcal72.9g55.5g56.3g14.6g
Annoskoko puolitettuna472g518kcal36.5g27.8g28.2g7.3g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722