Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Marjon sienileivät

- Sulata sienet pannulla
- lisää voi ja sipuli, anna hautua n 10 min
- lisää vehnäjauhot ja sekoita
- lisää ruokakerma ja mausta suolalla ja valkopippurilla, maista ja lisää mausteita tarpeen mukaan
- anna olla miedolla lämmollä 5 min
- voitele leivät, lisää sienet ja juustoraaste
- laita uuniin 200 astetta kunnes juustoraaste on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g300g90kcal3g12g0.9g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g250g300kcal8.5g9g25g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g140g546kcal40.6g0.8g40.6g0g
Ruispalat (Vaasan), annos 27.5g660g1419kcal54.1g270.6g8.6g66g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2970g5195kcal217.6g608.6g191.4g136.2g
Valittu annoskoko1485g2598kcal108.8g304.3g95.7g68.1g
Annoskoko puolitettuna743g1299kcal54.4g152.2g47.9g34.1g
Arvot/100g100g175kcal7.3g20.5g6.4g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264817