Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kauraporkkanasämpylä (kuituinen)

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva.

Sekaan suola, sokeri, kaurahiutaleet/leseet ja öljy.

Lisää porkkanaraaste.

Lopuksi jauhoa.

Anna taikinan kohota noin 40min.

Nostele puolen nyrkin kokosia paloja pellille.

Käytin lusikoita jolloin sain kuoheuden säilymään.

Voitele kananmunalla.

Uuni 225 astetta ja 20min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Redreaper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 50g37kcal6.6g0.6g0.2g3.5g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Auringonkukkaöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Kaurahiutale kuituinen Sydänystävä (1dl = 35g)70g231kcal11.2g36.4g4.6g9.1g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Myllärin hurjan viljainen sämpyläaines (37g)185g648kcal22.4g119.7g9.3g10.2g
Hiivaleipävehnäjauho 260g847kcal31.5g154.4g7.3g14.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2714g4677kcal145.8g660.4g151.6g84.4g
Valittu annoskoko1357g2339kcal72.9g330.2g75.8g42.2g
Annoskoko puolitettuna679g1169kcal36.5g165.1g37.9g21.1g
Arvot/100g100g172kcal5.4g24.3g5.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265138