Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g550g605kcal126.5g0g11.6g0g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g45g176kcal14.9g0g12.8g0g
Korppujauho 50g183kcal5.2g37.5g0.5g2.7g
Persilja 20g5.5kcal0.3g0.2g0g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g3391kcal296.2g76.2g212.4g8.6g
Valittu annoskoko765g1695kcal148.1g38.1g106.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna383g848kcal74.1g19.1g53.1g2.2g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480