Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 80g61kcal1.5g12.4g0.2g0.8g
Porkkana 140g46kcal0.9g7.8g0.3g3.6g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g80g16kcal1g2.6g0.3g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g50g140kcal9.5g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1100g525kcal25.8g45.6g23.6g10.6g
Valittu annoskoko550g263kcal12.9g22.8g11.8g5.3g
Annoskoko puolitettuna275g131kcal6.5g11.4g5.9g2.7g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529