Mandariinijuustokakku114kcal
1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)
2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.
Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.
Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.
Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.
Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.
3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.
Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.
Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.
Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!
Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa
Rytmi