Vadelma-passionmousse
Jos käytät pakastevadelmia, sulata ne. Laita liivatteet kylmään veteen.
Erottele valkuaiset ja keltuaiset toisistaan eri kulhoihin.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Lisää joukkoon tuorejuusto ja vadelmat.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
Lisää makeutusjauhe keltuaisten joukkoon ja vaahdota.
Sekoita keltuaisvaahto kermaseokseen.
Kääntele valkuaisvaahto varovasti sekaan.
Lisää vadelmat.
Kiehauta tilkka vettä esimerkiksi mikrossa ja purista liivatteet sekaan.
Lisää liivate nopeasti sekoittaen massan joukkoon.
Kaada esim irtopohjavuokaan tai rengasvuokaan.
Halutessasi öljyä vuoan reunat ennen kuin kaadat massan vuokaan, näin mousse irtoaa helpommin reunoista.
Anna jähmettyä jää kaapissa noin 5 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.
Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa
Sannamaria88