Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g200g320kcal36g6.8g17g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 25g221kcal0g0g25g0g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Inkivääri, tuore, silputtu20g16kcal0.4g3.6g0.2g0.4g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g44g136kcal3.7g25.5g2.2g0g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka20g16kcal0.7g3.8g0.2g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Chili paprika punainen20g8kcal0.4g1.8g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g200g106kcal11.4g10.6g2g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g300g42kcal5.7g1.2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2158g1844kcal125.4g119.4g97.2g10g
Valittu annoskoko1079g922kcal62.7g59.7g48.6g5g
Annoskoko puolitettuna540g461kcal31.4g29.9g24.3g2.5g
Arvot/100g100g86kcal5.8g5.5g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171