Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g250g150kcal25g10.8g0.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 300g990kcal6g9g105g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Mantelilastu (A la meira)100g600kcal24g6.6g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g4108kcal165g54.2g364.6g0g
Valittu annoskoko870g2054kcal82.5g27.1g182.3g0g
Annoskoko puolitettuna435g1027kcal41.3g13.6g91.2g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266231