Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g420g231kcal6.3g27.3g10.5g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g200g340kcal5g12g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3146g2690kcal180.8g122.4g163.2g17.4g
Valittu annoskoko1573g1345kcal90.4g61.2g81.6g8.7g
Annoskoko puolitettuna787g673kcal45.2g30.6g40.8g4.4g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348