Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g400g1480kcal18g124g100g14.8g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g150g290kcal28.5g0.2g19.5g0g
Katkarapu 180g123kcal26g0g2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu180g227kcal19.8g0.5g16.2g0g
Maito, Kevyt200g92kcal6.4g9.6g3g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa100g300kcal23g0g23g0g
Tilli, tuore 20g6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g5742kcal250.2g279.8g398g32.2g
Valittu annoskoko1380g2871kcal125.1g139.9g199g16.1g
Annoskoko puolitettuna690g1436kcal62.6g70g99.5g8.1g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415