Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1000g460kcal32g48g15g0g
Ruokasuola jodioitu 15g0.4kcal0.1g0g0g0g
Seiti pakaste 800g620kcal140.5g0g5.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1000g761kcal18.8g155g2g10g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Maustepippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g25g170kcal0.3g0.3g18.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7852g4232kcal390g447.4g83.6g23.8g
Valittu annoskoko3926g2116kcal195g223.7g41.8g11.9g
Annoskoko puolitettuna1963g1058kcal97.5g111.9g20.9g6g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519