Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)375g102kcal4.9g18g0.7g6.4g
Flora punainen, annos 10g25g135kcal0g0.1g15g0g
Soijarouhe, tumma, 30g250g808kcal125g75g1.2g13.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 125g413kcal2.5g3.7g43.7g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g500g100kcal6.5g15g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2550g3113kcal277.8g223.6g123.2g40.2g
Valittu annoskoko1275g1557kcal138.9g111.8g61.6g20.1g
Annoskoko puolitettuna638g778kcal69.5g55.9g30.8g10.1g
Arvot/100g100g122kcal10.9g8.8g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266721