Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)450g122kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Flora punainen, annos 10g30g162kcal0.1g0.1g18g0g
Soijarouhe, tumma, 30g300g969kcal150g90g1.5g16.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 150g495kcal3g4.5g52.5g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g600g120kcal7.8g18g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g3736kcal333.4g268.4g148.2g48.2g
Valittu annoskoko1530g1868kcal166.7g134.2g74.1g24.1g
Annoskoko puolitettuna765g934kcal83.4g67.1g37.1g12.1g
Arvot/100g100g122kcal10.9g8.8g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266721