Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)600g163kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Flora punainen, annos 10g40g216kcal0.1g0.1g24g0g
Soijarouhe, tumma, 30g400g1292kcal200g120g2g22g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g70g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g800g160kcal10.4g24g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g4982kcal444.6g357.8g197.6g64.4g
Valittu annoskoko2040g2491kcal222.3g178.9g98.8g32.2g
Annoskoko puolitettuna1020g1245kcal111.2g89.5g49.4g16.1g
Arvot/100g100g122kcal10.9g8.8g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266721