Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Flora punainen, annos 10g5g27kcal0g0g3g0g
Soijarouhe, tumma, 30g50g162kcal25g15g0.2g2.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.7g8.7g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g100g20kcal1.3g3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g623kcal55.6g44.6g24.4g8g
Valittu annoskoko255g311kcal27.8g22.3g12.2g4g
Annoskoko puolitettuna128g156kcal13.9g11.2g6.1g2g
Arvot/100g100g122kcal10.9g8.7g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266721