Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Flora punainen, annos 10g10g54kcal0g0g6g0g
Soijarouhe, tumma, 30g100g323kcal50g30g0.5g5.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g200g40kcal2.6g6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g1245kcal111g89.4g49.4g16g
Valittu annoskoko510g623kcal55.5g44.7g24.7g8g
Annoskoko puolitettuna255g311kcal27.8g22.4g12.4g4g
Arvot/100g100g122kcal10.9g8.8g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266721