Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Flora punainen, annos 10g15g81kcal0g0g9g0g
Soijarouhe, tumma, 30g150g485kcal75g45g0.7g8.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g248kcal1.5g2.2g26.2g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g300g60kcal3.9g9g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g1868kcal166.6g134g73.8g24g
Valittu annoskoko765g934kcal83.3g67g36.9g12g
Annoskoko puolitettuna383g467kcal41.7g33.5g18.5g6g
Arvot/100g100g122kcal10.9g8.8g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266721