Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g20g108kcal0g0.1g12g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Bataatti, kuorittu 860g696kcal13.5g144.7g0.4g25.8g
Lanttu 820g237kcal8.2g37.7g2.5g14.8g
Purjosipuli 180g41kcal3.3g4.3g0.4g3.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g75g210kcal14.3g0g16.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4422g2747kcal87.4g401.8g64.8g97.6g
Valittu annoskoko2211g1373kcal43.7g200.9g32.4g48.8g
Annoskoko puolitettuna1106g687kcal21.9g100.5g16.2g24.4g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951