Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihapiirakka

Valmista täyte: Ruskista isolla pannulla öljyssä jauheliha.

Lisää joukkoon loput täytenainekset.

Hauduta miedolla lämmöllä kunnes peruna on kypsää.

Jäähdytä täyte.

Kaaviloi piirakkalevy uunipellin kokoiseksi leivinpaperin päällä ja nosta se pellille.

Levitä täyte.

Kaaviloi toinen piirakkalevy kanneksi.

Painele reunat kevyesti sormilla kiinni.

Voitele kanamunalla.

Pinnalle voi ripotella korppujauihoja tai siemeniä.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Pellillisestä tulee helposti syötävää isommallekin porukalle.

Tarjoa esim.

salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g800g3040kcal43.2g256g200g13.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 600g1365kcal114g0g102g0g
Peruna, vanha, kuorittu 120g91kcal2.3g18.6g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Maustepippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Persilja 50g14kcal0.7g0.6g0.1g4g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)200g330kcal6g8g30g0g
Kananmuna 50g(kpl)60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3728g9902kcal348.6g573.4g678.8g38.8g
Valittu annoskoko1864g4951kcal174.3g286.7g339.4g19.4g
Annoskoko puolitettuna932g2476kcal87.2g143.4g169.7g9.7g
Arvot/100g100g266kcal9.3g15.4g18.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267176