Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g120g697kcal26.3g23.9g60.7g0g
Leseseos (3 viljan)35g89kcal5.8g11.9g2.1g10.5g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Valkuainen (100g)40g17kcal3.9g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 400g781kcal74.8g0g54g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.5g2.9g0.2g1g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g150g420kcal3.8g5.3g42g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper70g203kcal18.2g0g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2201g5512kcal296.8g95g451.6g24.8g
Valittu annoskoko1101g2756kcal148.4g47.5g225.8g12.4g
Annoskoko puolitettuna550g1378kcal74.2g23.8g112.9g6.2g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267179