Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 250g172kcal12.7g23.4g1g7.8g
Kasvisliemikuutio 15g46kcal1.4g2g3.5g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g200g152kcal32g2.8g1.4g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3046g787kcal94.2g63.8g12.2g21g
Valittu annoskoko1523g393kcal47.1g31.9g6.1g10.5g
Annoskoko puolitettuna762g197kcal23.6g16g3.1g5.3g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234