Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g200g152kcal32g2.8g1.4g0.8g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 400g424kcal16g77.5g3.6g7g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7.5g20kcal0.8g0.8g1.5g0.1g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1767g1636kcal101.8g198.8g42.2g26.8g
Valittu annoskoko884g818kcal50.9g99.4g21.1g13.4g
Annoskoko puolitettuna442g409kcal25.5g49.7g10.6g6.7g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267240