Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g150g360kcal13.2g70.5g2.7g18g
Ketsuppi 40g37kcal0.5g7.7g0.2g0.5g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)110g198kcal25.3g0g8.8g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g50g195kcal12g0.5g16g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro10g3.1kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4g6.8kcal0.3g1.3g0g0g
Katkarapu 100g68kcal14.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana928g1736kcal131.8g160.8g57.8g37.6g
Valittu annoskoko464g868kcal65.9g80.4g28.9g18.8g
Annoskoko puolitettuna232g434kcal33g40.2g14.5g9.4g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424