Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha334g555kcal63.5g0g33.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g59g43kcal2.6g7.5g0.1g0g
Vesi209g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 100g30kcal0.9g5.1g0.2g2g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Valkosipuli 42g45kcal3.3g6.8g0.3g0.9g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.4g21kcal1g0.1g1.8g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Herkkusieni säilyke 84g14kcal1.8g0.2g0.3g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2060g1539kcal151g59.2g73.6g18.2g
Valittu annoskoko1030g770kcal75.5g29.6g36.8g9.1g
Annoskoko puolitettuna515g385kcal37.8g14.8g18.4g4.6g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437