Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha468g777kcal88.9g0g46.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g82g61kcal3.7g10.6g0.2g0g
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 140g42kcal1.3g7.2g0.3g2.8g
Paprika punainen 140g41kcal1.3g6.3g0.6g2.7g
Sipuli (kuorittu)129g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Valkosipuli 59g63kcal4.6g9.5g0.4g1.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl12g29kcal1.4g0.2g2.6g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Herkkusieni säilyke 117g20kcal2.5g0.2g0.4g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2884g2155kcal211.6g83g103.4g25.2g
Valittu annoskoko1442g1077kcal105.8g41.5g51.7g12.6g
Annoskoko puolitettuna721g539kcal52.9g20.8g25.9g6.3g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437