Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha535g888kcal101.6g0g53.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g94g69kcal4.2g12.1g0.2g0g
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 160g48kcal1.5g8.2g0.3g3.2g
Paprika punainen 160g47kcal1.5g7.2g0.6g3g
Sipuli (kuorittu)147g40kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Valkosipuli 67g72kcal5.3g10.9g0.4g1.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g33kcal1.6g0.2g2.9g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Herkkusieni säilyke 134g23kcal2.8g0.3g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3296g2463kcal241.6g95g117.4g28.8g
Valittu annoskoko1648g1231kcal120.8g47.5g58.7g14.4g
Annoskoko puolitettuna824g616kcal60.4g23.8g29.4g7.2g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437