Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha602g998kcal114.3g0g60.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g105g78kcal4.7g13.6g0.2g0g
Vesi376g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 180g54kcal1.7g9.2g0.4g3.6g
Paprika punainen 180g53kcal1.7g8.1g0.7g3.4g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.2g7.9g0.3g2.8g
Valkosipuli 75g81kcal5.9g12.3g0.5g1.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl15g38kcal1.8g0.2g3.3g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Herkkusieni säilyke 150g26kcal3.2g0.3g0.5g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3708g2771kcal272g106.6g132.2g32.4g
Valittu annoskoko1854g1385kcal136g53.3g66.1g16.2g
Annoskoko puolitettuna927g693kcal68g26.7g33.1g8.1g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437