Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha67g111kcal12.7g0g6.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g12g8.7kcal0.5g1.5g0g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 20g6kcal0.2g1g0g0.4g
Paprika punainen 20g5.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)18g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 8.4g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.7g4.2kcal0.2g0g0.4g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 17g2.8kcal0.4g0g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana412g308kcal30.4g11.8g14.8g3.6g
Valittu annoskoko206g154kcal15.2g5.9g7.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna103g77kcal7.6g3g3.7g0.9g
Arvot/100g100g75kcal7.4g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437