Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha668g1109kcal127g0g66.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g117g87kcal5.3g15.1g0.2g0g
Vesi418g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 201g60kcal1.9g10.2g0.4g4g
Paprika punainen 201g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Sipuli (kuorittu)184g50kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Valkosipuli 84g91kcal6.6g13.6g0.5g1.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl17g42kcal2g0.3g3.7g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Herkkusieni säilyke 167g28kcal3.5g0.3g0.5g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4120g3078kcal302.2g118.4g147g36g
Valittu annoskoko2060g1539kcal151.1g59.2g73.5g18g
Annoskoko puolitettuna1030g770kcal75.6g29.6g36.8g9g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437