Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g140g104kcal6.3g18.1g0.3g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 240g72kcal2.3g12.2g0.5g4.8g
Paprika punainen 240g70kcal2.3g10.8g1g4.6g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Valkosipuli 100g108kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Herkkusieni säilyke 200g34kcal4.2g0.4g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4932g3685kcal362g142g176g43.2g
Valittu annoskoko2466g1843kcal181g71g88g21.6g
Annoskoko puolitettuna1233g921kcal90.5g35.5g44g10.8g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437