Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha134g222kcal25.4g0g13.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g23g17kcal1.1g3g0g0g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 40g12kcal0.4g2g0.1g0.8g
Paprika punainen 40g12kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.3g8.4kcal0.4g0.1g0.7g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Herkkusieni säilyke 33g5.7kcal0.7g0.1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana824g616kcal60.6g23.8g29.4g7.4g
Valittu annoskoko412g308kcal30.3g11.9g14.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna206g154kcal15.2g6g7.4g1.9g
Arvot/100g100g75kcal7.4g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437