Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g35g26kcal1.6g4.5g0.1g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 60g18kcal0.6g3.1g0.1g1.2g
Paprika punainen 60g18kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Herkkusieni säilyke 50g8.5kcal1g0.1g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1233g921kcal90.6g35.6g43.6g10.6g
Valittu annoskoko617g461kcal45.3g17.8g21.8g5.3g
Annoskoko puolitettuna308g230kcal22.7g8.9g10.9g2.7g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437