Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha267g444kcal50.8g0g26.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g47g35kcal2.1g6g0.1g0g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 80g24kcal0.8g4.1g0.2g1.6g
Paprika punainen 80g24kcal0.8g3.6g0.3g1.5g
Sipuli (kuorittu)74g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Valkosipuli 33g36kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.7g17kcal0.8g0.1g1.5g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Herkkusieni säilyke 67g11kcal1.4g0.1g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1648g1231kcal121g47.2g58.8g14.2g
Valittu annoskoko824g616kcal60.5g23.6g29.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna412g308kcal30.3g11.8g14.7g3.6g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437