Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g800g160kcal10.4g24g1.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Soijarouhe, tumma, 30g75g242kcal37.5g22.5g0.4g4.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g60g168kcal11.4g0g13.2g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)100g390kcal29g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3070g3107kcal193.6g140.4g194.6g21.2g
Valittu annoskoko1535g1554kcal96.8g70.2g97.3g10.6g
Annoskoko puolitettuna768g777kcal48.4g35.1g48.7g5.3g
Arvot/100g100g101kcal6.3g4.6g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267458