Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Pennepasta, Gallo300g1004kcal37.5g202.2g4.5g18g
Herkkusieni 250g40kcal5.2g0.7g0.8g3.7g
Oregano, kuivattu 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Kasvisliemi laimennettu 275g26kcal0.8g1.1g2g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.1kcal0g0.2g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton90g63kcal8.5g3.6g1.8g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g200g28kcal3.8g0.8g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2312g2806kcal111.8g417.4g74.4g44g
Valittu annoskoko1156g1403kcal55.9g208.7g37.2g22g
Annoskoko puolitettuna578g702kcal28g104.4g18.6g11g
Arvot/100g100g121kcal4.8g18.1g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267605