Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 34g298kcal0g0g33.7g0g
Pennepasta, Gallo375g1255kcal46.8g252.8g5.6g22.5g
Herkkusieni 312g50kcal6.6g0.9g1g4.7g
Oregano, kuivattu 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Kasvisliemi laimennettu 343g32kcal1g1.4g2.5g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton19g3.9kcal0.1g0.3g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton112g79kcal10.7g4.5g2.2g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g250g35kcal4.7g1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2890g3507kcal140g522g92.6g55.4g
Valittu annoskoko1445g1754kcal70g261g46.3g27.7g
Annoskoko puolitettuna723g877kcal35g130.5g23.2g13.9g
Arvot/100g100g121kcal4.8g18.1g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267605