Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 40g358kcal0g0g40.4g0g
Pennepasta, Gallo449g1506kcal56.2g303.4g6.7g27g
Herkkusieni 375g60kcal7.9g1.1g1.2g5.6g
Oregano, kuivattu 0.7g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Kasvisliemi laimennettu 412g38kcal1.2g1.7g3g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton135g94kcal12.8g5.4g2.7g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g300g42kcal5.7g1.2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3468g4209kcal168g626.8g111.2g66.2g
Valittu annoskoko1734g2104kcal84g313.4g55.6g33.1g
Annoskoko puolitettuna867g1052kcal42g156.7g27.8g16.6g
Arvot/100g100g121kcal4.8g18.1g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267605