Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 47g417kcal0g0g47.2g0g
Pennepasta, Gallo524g1757kcal65.5g353.9g7.9g31.5g
Herkkusieni 437g70kcal9.2g1.3g1.4g6.6g
Oregano, kuivattu 0.9g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Kasvisliemi laimennettu 481g45kcal1.4g2g3.5g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton26g5.5kcal0.1g0.4g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton157g110kcal14.9g6.3g3.1g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g350g49kcal6.6g1.4g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4046g4910kcal195.6g731g129.8g77.4g
Valittu annoskoko2023g2455kcal97.8g365.5g64.9g38.7g
Annoskoko puolitettuna1012g1228kcal48.9g182.8g32.5g19.4g
Arvot/100g100g121kcal4.8g18.1g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267605