Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 54g477kcal0g0g53.9g0g
Pennepasta, Gallo599g2007kcal74.9g404.5g9g36g
Herkkusieni 499g79kcal10.5g1.5g1.6g7.5g
Oregano, kuivattu 1g3.1kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Kasvisliemi laimennettu 549g51kcal1.6g2.3g4g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton180g126kcal17.1g7.2g3.6g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g400g56kcal7.6g1.6g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4624g5612kcal223.8g835.6g148.4g88.4g
Valittu annoskoko2312g2806kcal111.9g417.8g74.2g44.2g
Annoskoko puolitettuna1156g1403kcal56g208.9g37.1g22.1g
Arvot/100g100g121kcal4.8g18.1g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267605