Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Pennepasta, Gallo600g2010kcal75g405g9g36g
Herkkusieni 500g80kcal10.5g1.5g1.6g7.5g
Oregano, kuivattu 1g3.1kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Kasvisliemi laimennettu 550g51kcal1.6g2.3g4g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton180g126kcal17.1g7.2g3.6g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g400g56kcal7.6g1.6g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4630g5619kcal224g836.6g148.6g88.4g
Valittu annoskoko2315g2809kcal112g418.3g74.3g44.2g
Annoskoko puolitettuna1158g1405kcal56g209.2g37.2g22.1g
Arvot/100g100g121kcal4.8g18.1g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267605