Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 67g596kcal0g0g67.4g0g
Pennepasta, Gallo749g2509kcal93.6g505.6g11.2g44.9g
Herkkusieni 624g99kcal13.1g1.9g2.1g9.4g
Oregano, kuivattu 1.2g3.8kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Kasvisliemi laimennettu 687g64kcal2g2.8g4.9g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton38g7.9kcal0.1g0.6g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton225g157kcal21.3g9g4.5g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g499g70kcal9.5g2g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5780g7014kcal279.4g1044.4g185.4g110.2g
Valittu annoskoko2890g3507kcal139.7g522.2g92.7g55.1g
Annoskoko puolitettuna1445g1754kcal69.9g261.1g46.4g27.6g
Arvot/100g100g121kcal4.8g18.1g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267605