Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Pennepasta, Gallo150g502kcal18.7g101.1g2.2g9g
Herkkusieni 125g20kcal2.6g0.4g0.4g1.9g
Oregano, kuivattu 0.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemi laimennettu 137g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton45g32kcal4.3g1.8g0.9g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g100g14kcal1.9g0.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1156g1403kcal55.8g209g37g22.2g
Valittu annoskoko578g702kcal27.9g104.5g18.5g11.1g
Annoskoko puolitettuna289g351kcal14g52.3g9.3g5.6g
Arvot/100g100g121kcal4.8g18.1g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267605