Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK170g272kcal35.6g0.5g152.8g0g
Sipuli 200g60kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g10g10kcal0.6g1.7g0g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g250g869kcal31.2g179.5g3g0g
Voi, 1 tl, 5 g25g182kcal0.2g0.2g20g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g111kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g150g674kcal21g0.7g65.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen350g115kcal11.5g17.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.3g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2384g4607kcal212.6g466.6g485.2g11.2g
Valittu annoskoko1192g2304kcal106.3g233.3g242.6g5.6g
Annoskoko puolitettuna596g1152kcal53.2g116.7g121.3g2.8g
Arvot/100g100g193kcal8.9g19.6g20.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268146