Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK212g340kcal44.6g0.6g191g0g
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.2g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g13g12kcal0.7g2.1g0g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g312g1086kcal39g224.4g3.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g31g228kcal0.3g0.3g25g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g187g843kcal26.2g0.9g82.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen437g144kcal14.4g21.4g0g0g
Basilika, kuivattu 0.9g2.4kcal0.1g0.2g0g0.4g
Mustapippuri 3.7g11kcal0.4g1.4g0.1g1g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2980g5759kcal265.8g583.4g606.4g14g
Valittu annoskoko1490g2880kcal132.9g291.7g303.2g7g
Annoskoko puolitettuna745g1440kcal66.5g145.9g151.6g3.5g
Arvot/100g100g193kcal8.9g19.6g20.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268146