Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK255g407kcal53.5g0.8g229.2g0g
Sipuli 300g91kcal3.7g14.4g0.6g5.1g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g15g15kcal0.9g2.5g0.1g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g375g1303kcal46.8g269.2g4.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g37g273kcal0.4g0.4g30g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g225g1011kcal31.5g1.1g98.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen524g173kcal17.3g25.7g0g0g
Basilika, kuivattu 1.1g2.9kcal0.2g0.2g0g0.5g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3576g6911kcal319.6g700.2g728g17g
Valittu annoskoko1788g3455kcal159.8g350.1g364g8.5g
Annoskoko puolitettuna894g1728kcal79.9g175.1g182g4.3g
Arvot/100g100g193kcal8.9g19.6g20.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268146