Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK297g475kcal62.4g0.9g267.4g0g
Sipuli 350g106kcal4.4g16.8g0.7g5.9g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g18g17kcal1g3g0.1g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g437g1520kcal54.6g314.1g5.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g44g319kcal0.4g0.4g34.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.8g0.7g2g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g262g1180kcal36.7g1.3g115.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen612g202kcal20.2g30g0g0g
Basilika, kuivattu 1.3g3.3kcal0.2g0.3g0.1g0.5g
Mustapippuri 5.2g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4172g8063kcal372.6g817.2g849.2g19.6g
Valittu annoskoko2086g4031kcal186.3g408.6g424.6g9.8g
Annoskoko puolitettuna1043g2016kcal93.2g204.3g212.3g4.9g
Arvot/100g100g193kcal8.9g19.6g20.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268146