Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK340g543kcal71.3g1g305.6g0g
Sipuli 399g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g20g19kcal1.2g3.4g0.1g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g499g1737kcal62.4g359g6g0g
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g39.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.4g0.8g2.3g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g300g1348kcal41.9g1.5g131.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen699g231kcal23.1g34.2g0g0g
Basilika, kuivattu 1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4768g9215kcal425.8g933.6g970.6g22.6g
Valittu annoskoko2384g4607kcal212.9g466.8g485.3g11.3g
Annoskoko puolitettuna1192g2304kcal106.5g233.4g242.7g5.7g
Arvot/100g100g193kcal8.9g19.6g20.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268146