Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK42g68kcal8.9g0.1g38.2g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g2.5g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g62g217kcal7.8g44.9g0.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.2g46kcal0.1g0.1g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g37g169kcal5.2g0.2g16.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen87g29kcal2.9g4.3g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana596g1152kcal53g116.8g121.2g2.8g
Valittu annoskoko298g576kcal26.5g58.4g60.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna149g288kcal13.3g29.2g30.3g0.7g
Arvot/100g100g193kcal8.9g19.6g20.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268146